Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

GRUBER Travel

Információk

| (+36 1) 333 22 11 | utak@grubertravel.hu

Kereső

Foglalási szabályzat

Köszönjük, hogy az GRUBER Travel Utazási Iroda szolgáltatásait veszi igénybe utazása lefoglalásához. Kérjük, figyelmesen olvassa át a foglalási szabályzatunkat! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeken. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalási szabályzatot nem fogadja el, illetve az ott leírtakkal nem ért egyet, foglalás nem jöhet létre.

I. Bevezetés:

Az GRUBER Travel Idegenforgalmi Szolgáltató és Vendéglátóipari Kft. Magyarországon bejegyzett Utazási Iroda. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiadott regisztrációs száma: U-001033,  a cég cégjegyzékszáma: 01-09-998782, a cég adószáma: 12869879-2-41
Az GRUBER Travel Kft által üzemeltett www.grubertravel.hu, www.elutazna.hu, www.greenonline.hu,  www.torokutak.hu, www.repulosutak.hu, www.autosutak.hu,  www.travel2000.hu, www.trendcafe.hu oldalakat mindenki ingyen használhatja. Az oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért az GRUBER Travel Kft. nem tehető felelőssé.

II. Foglalási szabályzat:

A foglalás elküldése után azonnal küldünk egy értesítőt a megadott e-mail címre, amiben jelezzük, hogy igénye beérkezett hozzánk. Kérjük, ezt minden esetben ellenőrizze! Amennyiben eltérést lát az általunk küldött visszaigazolás és a lefoglalt út között, haladéktalanul jelezze. Ez a visszaigazolás még nem jelenti az út konkrét foglalását az utazásszervező felé.
A foglalás beérkezése után a kiválasztott utat azonnal visszaigazoltatjuk azzal a partnerünkkel, akinek az útjára jelentkezett, így akár 1 -2 órán belül megtudhatja, hogy az Ön által választott útra vannak-e még szabad helyek. A hely ellenőrzése után a megadott e-mail címre elküldjük az út pontos és végleges árát és a szabad kapacitást. Amennyiben a visszaigazolást követően még fenntartja foglalási szándékát, elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat. Kérjük, a foglalás elküldése után fokozottan figyelje a beérkező leveleit és a postaládájának tartalmát.
A foglaláshoz szükséges dokumentumokat kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni irodánk részére. (személyesen, faxon, e-mailen)
 
a) utazási szerződés/megrendelés - tartalmazza:
  • megrendelő neve, címe, elérhetősége
  • utazásszervező, úticél, utazás ideje, szolgáltatások és árai
  • fizetési feltételek
Az utazási szerződésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák!
 
b) a kiválasztott út szervezőjének utazási feltételei.

Irodánk csak és kizárólag megbízható utazásszervezők útjait értékesíti és ajánlatait jeleníti meg oldalán.
Az GRUBER Travel Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalon feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalon feltüntetett árak folyamatosan módosulnak/hatnak (pl.: előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazás szervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

III. Fizetési szabályzat:

A kiküldött dokumentumokkal (utazási szerződés/megrendelés, utazási feltétel) egyidejűleg az egyeztetett út árának az előlegét (utazás megkezdése előtt több mint 35 nappal történő megrendelés esetén) 40% vagy a teljes összeget (utazás megkezdése kevesebb, mint 35 nappal történő megrendelés esetén) kérjük kifizetni.
Az út árának számlánkra való megérkezéséig az adott szolgáltatást az utazásszervező felé nem áll módunkban lefoglalni. A pénz beérkezése és a foglalás közötti időben elfogyott helyekért irodánk nem vállal garanciát és az ebből adódó károkért a GRUBER Travel Kft.-t semmilyen felelősség nem terheli.
A lefoglalt út összegének kifizetésének lehetőségei:
  • készpénz (Ft / €) vagy bankkártyás (Ft) fizetés személyesen az irodáinkban
  • átutalás a bankszámlánkra (Ft / €)
  • készpénz befizetés valamelyik Erste Bankfiókban a bankszámlára (Ft / €)
  • online fizetés a fizetes.grubertravel.hu biztonságos fizetési weboldalunkon (Ft / €)

IV. Ár garancia:

A GRUBER Travel Kft. garantálja, hogy az utakat ugyan azon áron biztosítja ügyfelei részére, mint az utazásszervező iroda saját iroda vagy iroda hálózatán belül.

V. Utazási okmányok / Voucher:

Az utazási okmányokat repülős út esetében az adott út szervezőjének a képviselőjétől indulás előtt két órával veheti át a repülőtéren. Egyéni illetve belföldi szállás foglalás esetén irodánkban. Az átvétel időpontja függ a foglalás és az indulás közötti időponttól is. A pontos részletekről a foglalás után tájékoztatjuk. 
még töltünk