Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

GRUBER Travel

Információk

| (+36 1) 333 22 11 | utak@grubertravel.hu

Törzsutas kedvezmények

Elutazna...?

Legyen a Törzsutasunk és utazzon KEDVEZMÉNYESEN!
 

Kedves leendő Ügyfelünk és Törzsutasunk!

Köszönjük, hogy évről-évre kitüntet minket a bizalmával, és hogy kihasználva a Törzsutas kedvezményét valamelyik GRUBER Travel Utazási Irodában fizeti be az utazását. Törzsutasaink száma mára már meghaladta az 120.000 főt. Irodáinkban megtalálható az összes magyar és külföldi utazásszervező Utazási Iroda és Légitársaság ajánlata! Idén a huszadik sikeres szezonunkat kezdtük meg.

Irodáinkban bevezettünk egy internetes foglalási és Törzsutas rendszert, amely naprakészen kezeli az Ön és az Önnel együtt utazók foglalásait. Ha irodáink valamelyikében foglalja le nyaralását, síelését, télből a nyárba egzotikus utazását, vagy kedvező repülőjegyét a világ bármely pontjára, a programunk automatikusan Törzsutasként regisztrálja Önt és az Önnel együtt utazókat. A befizetett teljes részvételi díjat a hálózatunk Törzsutas pontokká alakítja át, és a Törzsutas pontokat az utazás megrendelőjéhez (a Törzsutasunkhoz) hozzárendeli.

Minden megkezdett 10.000,- Ft = 1 Törzsutas pont. 

001 - 150 Törzsutas pont = 
-1% KEDVEZMÉNYT
151 - 300 Törzsutas pont = -2% KEDVEZMÉNYT
300 Törzsutas pont felett = -3% KEDVEZMÉNYT

jelent Önnek és Útitársának az utazásának alapárából, amennyiben az utazásszervező partnereink programjaira a mi irodánk valamelyikében foglal!*

*Az akár 3% Törzsutas kedvezmény az utazásszervezők által meghirdetett ELŐFOGLALÁSI és/vagy VÁSÁRI KEDVEZMÉNYEKKEL együtt is igénybe vehető. A Törzsutas kedvezmény a LAST MINUTE, az ULTRA LAST MINUTE és egyéb akciós foglalások esetén nem jár! A Törzsutas kedvezményeket más promóciós kedvezményekkel és utalványokkal nem lehet kombinálni.

még töltünk